Kamu ve özel kurum temsilcileri İTBF ‘Dış Paydaş Toplantısı’nda buluştu

22.06.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından ‘Dış Paydaşlar Toplantısı’ düzenlendi.

d

Uluslararası akreditasyon sürecinde olan İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) bu kapsamda ‘Dış Paydaşlar Toplantısı’ gerçekleştirdi. İTBF kalite standartlarının arttırılması ve dış paydaşların görüşlerini almak amacıyla düzenlenen toplantıya başta İTBF Dekanı Prof. Dr. Ali Resul Usul olmak üzere İstanbul Vali Yardımcısı Hülya Kaya, TİKA’dan Osman Ucael, DEİK’ten Büşra Şener, İTO adına Rıza Tuğrul Akay, MÜSİAD adına Gökhan Yetkin, Yunus Emre Enstitüsünden Bülent Üçpunar, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından Caner Süleyman, THY adına Selma Yaşar, İHH temsilcileri, Mental HR temsilcileri ve İTBF akademik personeli katıldı. Toplantıda kamu, STK ve özel kuruluşların temsilcileri İTBF eğitiminin nasıl olması gerektiğine dair görüşlerini ve personel seçerken dikkat ettikleri noktaları paylaştı. Kuzey Kampüs A Blok Senato Odası’nda düzenlenen toplantı sonucunda gelecekte yapılması planlanan projeler üzerinde fikir birliğine varıldı. Öte yandan üniversite, kamu, STK ve özel sektör arasında iş birliğini sağlayan ‘İTBF Dış Paydaş Toplantısı’ önümüzdeki günlerde yeni katılımcılarla devam edecek.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:41