İMÜ’de ‘Yönetim Zirvesi 2018’ düzenlendi

15.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü tarafından düzenlenen ‘Yönetim Zirvesi 2018’de öğrencilerin kariyer planları için yol haritası çizildi.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü (MEDSAY) tarafından ‘Yönetim Zirvesi 2018’ düzenlendi. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu’nun katılımı ile Güney Kampüs Konferans Salonunda yapılan zirvede farklı iş alanlarından yenilikçi şirket ve markaların yöneticileri öğrencilerle bir araya geldi. Medipol Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Koordinatörü Uygar Üstün’ün sunumuyla başlayan zirveye US Urban SEAT Satış Pazarlama Müdürü Emre Doğanyiğit, AKTİF Grup Genel Müdürü Emre Metin, ATUVA Yönetim Danışmanlık Yönetici Ortağı Bülent Becan, Erdem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Külünk ve EMSAN Genel Müdür Yardımcısı Arif Yıldırım katıldı. Sunumunda iyi insan olmak için çalışmanın öneminden bahseden Uygar Üstün, iş hayatında dürüst davranan, araştıran, hakkını savunan, saygılı, hedefleri olan ve bu hedefler doğrultusunda plan yapan bireylerin başarıyı yakalayacağını savundu. US Urban SEAT Satış Pazarlama Müdürü Emre Doğanyiğit ise iş yaşamında başarılı olmak için doğru iletişim kurmanın önemli olduğunu söyledi. Öğrencilere iş görüşmelerine gitmeden önce ‘2 dakikada kendinizi anlatın’ provası yapmalarını tavsiye eden Doğanyiğit, iş hayatında davranışları kontrol altına almanın başarının anahtarı olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:59