Genç şarkıcı Edis İMÜFEST’te sahne aldı

12.05.2018

İMÜFEST '18 yaklaşık 10 bin öğrencinin katılımıyla Kavacık Kuzey Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Türk pop müziğinin yükselen yıldızı Edis Görgülü sevilen şarkılarını Medipol öğrencileri için söyledi.

d

Medipol Üniversitesi Bahar Şenliği İMÜFEST’18, yoğun bir katılımla Kavacık Kuzey Kampüste gerçekleşti. Medipol Üniversitesi Öğrenci Konseyinin organize ettiği Şenlikte yiyecek-içecek çadırları ve öğrencilerin hoşça vakit geçirebilecekleri langırt-rodeo oyun platformları da yer aldı. Öğrencilerimizin kısa bir Türk Müziği performansı da sergilediği festivalde Gencer Savaş Bandosu da sahne aldı. Festivalin finalinde son dönemin yeni pop yıldızı Edis Görgülü öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Sevilen şarkıları ‘Roman’, ‘Çok Çok’ ve ‘Dur De’ başta olmak üzere birçok şarkıyı yorumlayan Edis’in sahne performansı büyük beğeni topladı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:04