Medipol’de ortez-protez sempozyumu düzenlendi

10.05.2018

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortez-Protez Bölümü tarafından ortez-protez sempozyumu düzenlendi.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortez-Protez Bölümü tarafından ‘1.Ortez- Protez Günleri’ kapsamında sempozyum düzenledi. Güney Kampüste yapılan sempozyumda ayak ve ayak bileğinde güncel ortez- protez uygulamaları tartışıldı, öğrencilerimizin konu hakkında yaptığı projelere yer verildi. ‘Ayak ve ayak bileği’ ana temasıyla düzenlenen sempozyuma Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Fatih Erbahçeci, Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Prof. Dr. Yavuz Yakut, Dokuz Eylül Üniversitesinden Prof. Dr. Salih Angın ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Uysal katıldı. Sempozyumda ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Hakan Uysal ‘Göz Protezlerinin Yapım Aşamaları ve Sonuçları’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:06