Dr. Silvie Cioznei üniversitemize konuk oldu

10.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesine konuk olan Dr. Silvie Cioznei erken çocukluk döneminde yabancı dil öğreniminin çocukların gelişimlerine olumlu katkılar sağladığını söyledi.

d

Romanya Pitesti Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Silvie Cioznei, İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine bir konferans verdi. Erasmus Projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelen Dr. Cioznei ‘Erken Çocukluk Döneminde Yabancı Dil Eğitimi ve Önemi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Cioznei, erken çocukluk döneminde yabancı dil eğitiminin çocukların gelişimlerine olumlu katkılar sağladığını söyledi. Çocukların gelişimsel seviyelerine katkı sağlayacak uygun ortam tasarlanmasında ebeveynlere ve okul öncesi öğretmenlerine önemli görevler düştüğünü kaydeden Cioznei, geleceğin okul öncesi öğretmenlerine tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:15