Rektör Ceran: Mavi Bayrak başarıyı taçlandırdı

21.08.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, “Mavi Bayrak” alınmasında emeği olan akademik ve idari personeli makamında ağırladı.

rektorluk

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), 2024 yılı “Engelsiz Üniversite” ödülleri kapsamında ‘Sosyokültürel Faaliyetler Kategorisi'nde Mavi Bayrak ile ödüllendirildi. İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, başarıda emeği olan SHMYO Müdürü Prof. Dr. İlknur Keskin, SHMYO’dan Dr. Öğr. Üye. Neziha Hacıhasanoğlu Çakmak, Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu, Engelli Öğrenci Ofisi Yöneticisi Doç. Dr. Devrim Tarakçı, Engelli Öğrenci Ofisi Personeli Edanur Hıra ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Funda Ayvaz Karabağlı’yı makamında ağırladı. Rektör Ceran, kendisine takdim edilen ‘Mavi Bayrak’ ödül belgesini alırken gösterdikleri başarıdan dolayı emeği geçenleri tebrik etti. İstanbul Medipol Üniversitesinin engellilere yönelik sosyokültürel faaliyetlerle fark yaratmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Ceran, engelli öğrencilerimize yönelik çalışmaların taçlandırdığını ifade etti.

YÖK’ten Medipol’e Mavi Bayrak

Son Güncelleme Tarihi: 21/08/2024 - 16:58