Prof. Topbaş’a ASHA’dan ödül

21.08.2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyhun Topbaş, Amerikan Konuşma-Dil ve İşitme Birliği (ASHA) tarafından ödüle layık görüldü.

seyhunhoca

Amerikan Konuşma-Dil ve İşitme Birliği (ASHA), İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyhun Topbaş’ı dil ve konuşma terapisi alanında göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı “Uluslararası Başarılara Üstün Katkı Sağlama” (The Certificate of Recognition for Outstanding Contribution in International Achievement) alanında ödüle layık gördü. Medipol’de Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünün Kurucu Başkanı olan Topbaş; alanda öncü olması, uluslararası araştırmaları, projeleri, eğitim, seminer ve terapi hizmetleri gibi başarılı faaliyetler gerçekleştirmesi ve özellikle günümüzün modern, bağımsız ve yetkin terapist yetiştirilmesi için oluşturduğu meslek etkisi kapsamında bu ödüle layık görüldü. Topbaş, ödülünü, Prof. Dr. Ahmet Konrot ve Prof. Dr. İlknur Maviş ile paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 21/08/2024 - 16:01