Sağlık Yönetimi Bölümümüz dış paydaşlarla buluştu

20.04.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü dış paydaşlarla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, gelecekte yapılması planlanan projeler üzerinde fikir birliğine varıldı.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü dış paydaşların görüş ve önerilerini almak amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Sağlık Yönetimi Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Yeter Demir Uslu başta olmak üzere Anadolu Sigorta, CGM Sigorta, Mapfre Sigorta, Amgen İlaç, Mustafa Nevzat İlaç, Eczacıbaşı, Aysis, Sompo Japan, Medipol Esenler Hastanesi, Medipol Mega Üniversite Hastanesi, Medipol Nisa Hastanesi, İstanbul Medipol Hastanesi ve Medipol Sefaköy Hastanesi yetkilileri katıldı. Toplantı sonucunda öğrencilerin eğitimi sürecinde dış paydaş görüşlerinin önemi vurgulandı. Toplantıda, gelecekte yapılması planlanan projeler üzerinde fikir birliğine varıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:35