Geleceğin Bilimi Forumu ‘18 için geri sayım başladı

26.01.2018

Sosyal bilimler, yaşam bilimleri, mühendislik ve sanat konularının masaya yatırıldığı Geleceğin Bilimi Forumunun üçüncüsü 3-4 Mart 2018 tarihleri arasında Kavacık Güney Kampüste yapılacak.

d

Medipol Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Geleceğin Bilimi Forumunun üçüncüsü için geri sayım başladı. 3-4 Mart 2018 tarihlerinde Kavacık Güney Kampüste yapılacak forumda 4 eş zamanlı oturum, atölyeler ve sergi-poster çalışmaları yer alacak. Forum’da bildiri sunmak isteyenler başvurularını 12 Şubat 2018’e kadar yapabilecek.

“AMACIMIZ KISIR GÜNLERİNDE BİLE ‘BİLİM’ KONUŞULMASI”

Farklı ülkelerden, yaşlardan ve ilgi alanlarından öğrencileri bir araya getirecek olan forum, gençleri özgürce ve beraberce akademik çalışmalar yapmalarını amaçlıyor. Forumu organize eden Geleceğin Bilimi Hareketi bugüne kadar yurt çapında 700'ü aşkın faaliyet düzenledi. Geleceğin Bilimi Hareketi, amaçlarını "Komşular arası kısır günlerinde bile bilimin konuşulması" şeklinde ifade ediyor. Geleceğin Bilimi Forumu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için gbf2018.geleceginbilimi.com uzantılı adres kullanıma açıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 12:03