‘Teknoloji, engellinin gözü kulağı’

04.12.2017

Medipol Üniversitesinde düzenlenen Dünya Engelliler Günü etkinliğine konuşmacı olarak katılan ve kendisi de bir görme engelli olan yazılım uzmanı Hasan Özdemir, teknolojik gelişmelerin engelli bire..

a500c1-Hasanozdemir1.jpg

Medipol Üniversitesi Farkındalık Topluluğu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bir etkinlik düzenledi. Medipol Üniversitesi Güney Kampüste düzenlenen programda yazılım uzmanı Hasan Özdemir ve nöroloji uzmanı Dr. Bülent Madi birer konuşma yaptı. Katılımcılardan yazılım uzmanı Hasan Özdemir, teknolojik gelişmelerin engelli bireylerin hayatlarına olan etkilerini anlattı. Özdemir, tüm bireylerin kullandığı teknolojik araçlardan engellilerin de istifade ettiğini söyledi. Teknolojik gelişmelerin engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırdığını anlatan Özdemir, ayrıca engellilerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:42