Medipol öğrencileri Brand Week İstanbul’a katıldı

16.11.2017

Medipol Üniversitesi SBMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, pazarlama ve iletişim sektörünün liderlerini bir araya getiren Brand Week 2017’ye katıldı.

71f-Brand_Week_Ist_HIT.JPG

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri bu yıl beşincisi Zorlu Performans Sanatları Merkezinde gerçekleştirilen Brand Week 2017 Brand&Sport Zirvesi’ne katıldı. Program Başkanı Beyza Nur Kalaycı ve Öğretim Görevlisi Fatih Kuşçu’nun eşliğinde gerçekleşen katılımda öğrenciler, pazarlama ve iletişim sektörünün duayenlerinin konuşmalarını dinledi. Zirvede Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş’ın unutulmaz üçlüsü Metin-Ali-Feyyaz, Sportsnet Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülüm, Nielsen Sports Avrupa Genel Müdürü Marco Nazzari, Google Biletleme, Spor ve Canlı Etkinlikler Bölüm Başkanı Mike Lorenc ve reklamcı Serdar Erener gibi alanında tanınmış pek çok isim yer aldı. Zirvede futboldan basketbola buz hokeyinden tenise kadar pek çok alandaki marka işbirlikleri ve fırsatları masaya yatırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:55