Türk girişimci Hüseyin Özer Farabi Talks’a konuk oldu

15.05.2017

Londra’daki ünlü Sofra Restoranlarının sahibi Hüseyin Özer, Medipol Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Farabi Talks’ta girişimcilik hikâyesini anlattı.

02-9cc789cbe069-Farabi_Talks_Huseyin_Ozer.jpg

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde doğan ve bugün Londra’daki ünlü Sofra Restoranlarının sahibi olan Hüseyin Özer, Medipol Üniversitesinde düzenlenen Farabi Talks etkinliğinde Medipol öğrencileriyle buluştu. Konuşmasında İngilizcenin günümüzdeki öneminden ve girişimcilik öyküsünden bahseden Özer, “Hayatta okul yüzü görmedim. İlk eğitimim İngiltere’deki dil eğitimi alma süreciyle başladı ve şu andaki konum ve mevkiimi buna borçluyum. Farabi Talks hem İngilizce hem de girişimciliği tetikleyen önemli bir program. Bu platformu kuranları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:50