Ceyhun Yılmaz, Medipol öğrenciler ile buluştu

06.11.2015

Oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz, Medipol Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

446-46dd-838d-e3192c3c15d0-Ceyhun_Yilmaz_Soylesi_Kasim_2015.JPG

Oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz, Fatih Belediyesi’nin Medipol Üniversitesi’nde düzenlediği söyleşide öğrencilerle buluştu. “Maskeli Beşler”, “Hababam Sınıfı” ve “Çakallarla Dans” gibi filmlerde rol alan ünlü komedyen, “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz” başlığı altında gerçekleştirilen söyleşisinde radyodan internete kadar kitle iletişimin uzun serüvenini anlattı. Sosyal medyanın kullanımı hakkındaki görüşlerini dile getiren Yılmaz, şirketlerin ve medya kuruluşlarının sosyal medyada yaptıkları imla ve anlatım bozukluğu hatalarına da değindi. Bol esprili ve bir o kadar da öğretici olan söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:36