Cıravoğlu, mimari düşünceyi anlattı

05.11.2015

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşen Cıravoğlu, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen seminerde mimarlıkta konsept, düşünce ve bağlam konusunu anlattı.

74-Mimarlik_Seminer_2015.J

Yrd. Doç. Dr. Ayşen Cıravoğlu, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen “Mimarlığı Konumlandırmak: Kavram ve Bağlam Üzerine” başlıklı seminerde konuştu. 5 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen semineri Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, akademisyenler ve öğrenciler izledi. Seminerde mimarlıkta konsept, düşünce ve bağlam konusu üzerinde duran Cıravoğlu, mimari tasarım süreçlerini salonda yer alan öğrencilere anlattı. Cıravoğlu, mimari üretimin düşünce, tasarım ve çizimi kapsayan bir bina üretim süreci olduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:49