Gaballa’dan bir madalya daha

26.04.2024

Öğrencimiz Zeyna Gaballa, Kırşehir’de düzenlenen Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) Karate Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

as

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) Karate Türkiye Şampiyonası Kırşehir’de yapıldı. 52 üniversiteden 500’e yakın sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonada +68 kilogramda yarışan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Zeyna Gaballa Türkiye Şampiyonu oldu. Milli Karateci Gaballa, Slovenya’da düzenlenen U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda da bireysel mücadelede altın madalya kazanarak bayrağımızı gururla dalgalandırmıştı. Gaballa, Portekiz’de gerçekleşen Karate 1 Series A müsabakasında ise gümüş madalya kazanarak ülkemizi onurlandırmıştı.

Son Güncelleme Tarihi: 26/04/2024 - 15:14