Geleceğin Bilimi Platformu’ndan Bakanlıklara ziyaret

25.08.2016

Mayıs 2016’da düzenledikleri Geleceğin Bilimi Forumu ile adlarından söz ettiren Medipol Üniversitesi destekli Geleceğin Bilimi Platformu üyesi öğrenciler, Ankara’da bazı Bakanlıkları ziyaret ederek..

8d8d-4ab003ec4faa-Gelecegin_Bilimi_Platforme_Ziyaret.jpg

Birçok bilim dalını gelecek perspektifinden masaya yatırarak düzenledikleri forum ile adlarından söz ettiren Medipol Üniversitesi destekli Geleceğin Bilimi Platformu üyesi öğrenciler dün Ankara’da bazı Bakanlıklara ziyaretler gerçekleştirdi. Öğrenciler Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Harun Demir ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Serdar Tufan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Geleceğin Bilimi Platformu’nun projeleri için destek alınabilecek kurumlar ve gelecekteki yeni projeler konuşuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:06