Medipol, en çok ilgi gören 6’ncı vakıf üniversitesi oldu

29.03.2017

Medipol Üniversitesi, YÖK Atlas Üniversite Tercih Rehberinde en çok ilgi gören vakıf üniversiteleri arasında 6’ncı sırada yer aldı.

014-04bd31fe1a95-Guney_Twitter.jpg

Medipol Üniversitesi, YÖK’ün geçen yıl hizmete sunduğu üniversite tercih rehberinde Koç, Bilkent, Bahçeşehir, Yeditepe ve Bilgi Üniversitelerinin ardından en çok ilgi gören vakıf üniversitesi oldu. Listede Medipol’ü sırasıyla Sabancı, Başkent ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversiteleri takip etti. Devlet üniversiteleri kategorisinde ise İstanbul, Boğaziçi, Dokuz Eylül, İTÜ, Marmara, Ankara, Ege, ODTÜ, Hacettepe ve Gazi Üniversiteleri sıralaması yer aldı. 2,5 milyonun üzerinde adayın ziyaret ettiği YÖK Atlas verilerine göre geçen yıl lisans düzeyinde üniversite tercihi yapacak adaylar en çok “hukuk”, “tıp” ve “diş hekimliği” bölümlerini inceledi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:43