Medipol İletişim ile İstanbul’un tarihi liseleri arasında işbirliği

29.03.2017

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi, “Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli Projesi” kapsamında İstanbul’un tarihi liseleriyle eğitim protokolü imzaladı.

d

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi, “Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli Projesi” kapsamında İstanbul Lisesi, Vefa Lisesi, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ve Üsküdar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile eğitim protokolü imzaladı. Protokol ile fakültemiz ve liseler arasında ziyaretler, atölye çalışmaları, mesleki seminerler ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirilecek. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Büyükaslan, yapılacak işbirliğiyle öğrencilerin üniversite yaşamına dair tecrübeler elde edeceğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:44