Öğretim görevlilerimiz ‘MEB Seminerleri’nde eğitim verdi

26.06.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Tayyar Tepe ve Öğretim Görevlisi Gökhan Şener MEB 2018 Haziran seminer döneminde öğretmenlere eğitim verdi.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Tayyar Tepe ve Öğretim Görevlisi Gökhan Şener, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘MEB 2018 Haziran Seminerleri’nde öğretmenlerin mesleki gelişimleri için eğitim verdi. SBMYO Müdür Yardımcısı Tepe “Duygular, Mantık ve Aşk” başlıklı konuşmasında insan zihninde duyguların biyolojik ve fizyolojik olarak nasıl vücut bulduğuna dair bilgilere yer verdi. Öğretim Görevlisi Şener ise ‘Martin Heidegger Üzerine: Düşündüğümüz Zaman Neredeyiz?” başlıklı konuşmasında Alman Filozof Heidegger’in ‘Varlık ve Zaman’ kitabındaki metafiziği aşma çabasını konu edindi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:39