Prostat kanseri konulu panel Medipol’de yapıldı

03.09.2016

Dünya Üroloji Birliği (SIU) ve Medipol Üniversitesi’nin ortaklaşa başlattığı, B2B (Bench to Bedside) panel serilerinin ilki prostat kanseri üzerine Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde yapıldı. Panel..

5-SIU_Toplanti.JPG

Dünya Üroloji Birliği (SIU) ve Medipol Üniversitesi’nin ortaklaşa başlattığı, B2B (Bench to Bedside) panel serilerinin ilki prostat kanseri üzerine Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleşti. Panele SIU Genel Sekreteri Prof. Dr. Jean de la Rosette, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak ve Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı’nın yanı sıra yurt içi ve yurt dışından birçok araştırmacı ve akademisyen katıldı. Beş oturumun gerçekleştiği panelde prostat kanseri kök hücrelerinden başlayarak hedef tedaviler, yeni nesil radyolojik ve moleküler görüntüleme teknikleri, teknolojinin kliniğe entegrasyonu ve prostat kanser olguları tartışıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:43