Medipol personeli ve aileleri mutfakta hünerlerini sergiledi

31.01.2017

Medipol Üniversitesi akademik ve idari personeli, eşleri ve çocuklarıyla birlikte Mutfak Atölyesinde hünerlerini sergiledi. Renkli etkinlikte ezogelin çorbası, mitite köfte, çıtır patates, buharda ..

7164a-fb1d-42d2-a765-a851202b923f-KOLAJ_ORI.jpg

Medipol Üniversitesi akademik-idari personel ve aileleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün organizasyonuyla Mutfak Atölyesi’nde hünerlerini sergiledi. Kavacık Kuzey Yerleşkesinde yer alan Besin Hazırlama İlkeleri Laboratuvarında yapılan atölyede ezogelin çorbası, mitite köfte, çıtır patates, buharda karışık sebze ve dondurmalı meyve salatası hazırlandı. Personel ve aileleri hazırladıkları tarifleri daha sonra kendileri tattı. Medipol Üniversitesi’nde ilki gerçekleşen Mutfak Atölyesinin ileriki günlerde tekrarlanması planlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 16:07