Öğrencilerimiz arama kurtarma eğitimine katıldı

03.01.2017

Medipol Üniversitesi öğrencileri AFAD tarafından düzenlenen arama kurtarma eğitimine katıldı.

b3-AFAD_Egitimi_Medipol.jpeg

Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nca (AFAD) düzenlenen arama kurtarma eğitimine katıldı. AFAD’ın Yeşilköy Yerleşkesinde yapılan eğitimde öğrencilere Öğr. Gör. Erdinç Akbulut ve AFAD yetkilileri eşlik etti. Öğrenciler eğitimde arama kurtarma teknikleri, afet hazırlığı ve kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer tehlikeler gibi teorik derslerin yanı sıra ip bağlama, sedye taşıma yöntemleri ve K9 eğitimine yönelik pratik dersler işledi. Eğitim sonrası öğrenciler iş sağlığı ve güvenliğinin bir parçası olan arama kurtarma operasyonu oluşturma konusunda tecrübe edindi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 16:17