Geleceğin iş sağlığı uzmanlarına sektörden önemli tavsiyeler

02.06.2015

İstanbul Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Fatih Aydınlı, Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ile buluştu. Aydınlı, öğrencilere meslek hayatlarında dikkat etmeleri ..

-4c35-a027-88a7d756e028-zekeriya_celik.jpg

İstanbul Makine Mühendisleri Odası Periyodik Kontroller Birimi Sorumlusu Fatih Aydınlı, Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine ''Makina Mühendisleri Odasının İş Sağlığı ve Güvenliği Alanındaki Çalışmaları ve Periyodik Kontroller'' başlıklı konuşma yaptı. 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Kavacık Kampüsünde gerçekleşen söyleşiyi Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Öğretim Üyesi Zekeriye Çelik ve öğrenciler izledi. Konuşmasında meslek hayatlarında iş güvenliği uzmanları olarak yapmaları gereken kontrolleri anlatan Aydınlı, bu kontrollerin hangi kurumlar tarafından yapılacağından bahsetti. Forklift gibi kaldırma iletme araçlarının, iş makinalarının, kazanların ve basınçlı kapların kontrollerinin nasıl yapılacağını anlatan Aydınlı, yapılan kontrollerde İstanbul Makine Mühendisleri Odası tarafından tespit ettikleri en yaygın eksiklikleri örnekleriyle ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:24