Kur’an’ın anlamı Medipol’de konuşuldu

20.05.2015

Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen “Kuran’ın Anlamıyla Buluşmak” başlıklı panelde konuşan Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu Başkanı Abdurrahman Katlan, Kur’an-ı Kerim’i anlamanın en etkili yo..

9ad126b6-af9a-42b3-a709-8f82e24e789c-Kuran_Anlamiyla_Bulusmak.jpg

Medipol Üniversitesi Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Topluluğu tarafından düzenlenen “Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak” başlıklı panele Kur’an’ın Anlamıyla Buluşma Platformu Başkanı Abdurrahman Katlan katıldı. 14 Mayıs Perşembe günü Kavacık Kampüsünde düzenlenen panelde konuşan Katlan, Kur'an-ı Kerim'i anlamanın en etkili yolunun, meal ve tefsirlerin yanında sahih Hadis-i Şerifleri okuyup anlamak olduğunu ve Kur'ani bir hayat sürmenin en kolay ve tesirli yolunun ise Sünnet-i Seniyyeye riayet etmekle mümkün olduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:42