Güzel, Antalya’da 2 farklı konferansta konuştu

24.03.2015

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, 16-19 ve 20-22 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2 farklı konferansta konuştu.

873f30ea840-Mustafa_Guzel_Antalya_Konferans.jpg

300’den fazla yerli ve yabancı araştırmacının katıldığı 16-19 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Anadolu Sentetik Organik Kimya Konferansı’nde konuşan Güzel, “GK-Aktivatörler: Bir Benchmark İlaca Giden Yol” başlıklı sunum yaptı. Aynı salonda 20-22 Mart tarihlerinde düzenlenen “3. İlaç Kimyası: İlaç Etkin Maddesi Tasarımı, Sentezi, Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi’nde de konuşan Güzel, “GLP-1R Agonistleri: Diyabet Hastalığı İçin Yeni Umutlar” başlıklı sunum yaptı. Dr. Güzel’n grubunda araştırmalar yapan Öğretim Görevlisi Şükran Özdatlı ile Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Doktora Öğrenci Bilgesu Onur Sucu, “Parkinson Hastalığı Tedavisi İçin Yeni A2A Adenosin Reseptör Antagonistlerinin Sentezi ve Aktivitelerinin Değerlendirilmesi” adlı poster sunumunu yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:49