Medipol öğrencileri, 3. Kariyer Fuarı’nda markalarla buluştu

31.05.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen 3. Kariyer Fuarı’nda çok sayıda firma öğrencilerle bir araya geldi.

as

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencilerinin iş yaşamıyla tanışmasına olanak sunan 3. Kariyer Fuarı sona erdi. 2 gün boyunca Güney Kampüs’te düzenlenen fuarda farklı sektörlerden iş dünyasına yön veren 50’yi aşkın firma, öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya geldi. İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen fuarda öğrenciler iş dünyasına ilk adımı atmak için marka temsilcileriyle birebir görüşme fırsatı elde etti. Medipol Sağlık Grubu, İş Kur, Türk Telekom, LC WAIKIKI, Boyner, Kalyon Holding, Yemek Sepeti, IKEA, Kahve Dünyası, Albayrak Medya ve Turkuvaz Medya Grubu başta olmak üzere çok sayıda firma katılım gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/06/2024 - 08:46