Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 44. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 44. Sayısı İçin Tıklayınız.

Yaşlanmak Başlanmaktır - Prof. Dr. Kemal Sayar Tıklayınız.

Süper Yaşlılık - Cennet Sena Parlatan - Prof. Dr. Lütfü Hanoğlu Tıklayınız.

Emeklilik Sendromu: Ekonomik, Sosyal, Psikolojik Sorunlar - Prof. Dr. Cafer Marangoz Tıklayınız.

Türkiye’deki Hızlı Demografik Değişim - Prof. Dr. Meltem Gülhan Halil Tıklayınız.

Demografik Değişimle İlgili Hastalık Yükü - Prof. Dr. Mehmet Akif Karan Tıklayınız.

Yaşlılığın Psikolojisi - Prof. Dr. Mustafa Bilici Tıklayınız.

Başka Bir İhtimalin İmkânsızlığı Ve Paradokslar - Prof. Dr. Hayrettin Kara Tıklayınız.

Yaşlandıkça Zaman Neden Çabuk Geçer? - Yrd. Doç. Dr. Erol Yıldırım Tıklayınız.

Kuran’da Yaşlılık Ve Erzel-İ Ömür - Doç. Dr. Zeki Bayraktar Tıklayınız.

Geciken Evlilikler Ve Aile İçi Yaşlı Sorunları - Feyzullah Gürdaş Tıklayınız.

Yaşlı Bakım Hizmetleri Ve Sorunları - Yrd. Doç. Dr. Sibel Doğan Tıklayınız.

Yaşlılık Döngüsünde Sosyal Destek - Dr. Aylin Çiftçi Tıklayınız.

Yaşlı Bakım Sigortası - Hüseyin Çelik Tıklayınız.

“Yaşlanan Türkiye”Ye Sağlık Politikası Üretmek - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Avrupa’nın Yaşlıları Robotlara Emanet - Prof. Dr. Gürkan Öztürk Tıklayınız.

Yaşlı Kahramanlar - Prof. Dr. Ayten Altıntaş Tıklayınız.

Türküler Ve Yaşlılık - Prof. Dr. Hanefi Özbek Tıklayınız.

1001 İcat Projesi, 1001 Gece Masallarının Panzehiri Oldu - Prof. Dr. Salim Al Hassani Tıklayınız.

Sağlıkta Etki Değerlendirmesi - Ayşe Seval Palteki Tıklayınız.

Sağlık Mesleklerinde İnsan Gücü Planlaması Ve Üniversite Kontenjanları - Doç. Dr. Zeliha Koçak Tufan Tıklayınız.

İklim Değişikliği, Küresel Isınma Ve Enfeksiyon Hastalıkları - Prof. Dr. Recep Öztürk - Prof. Dr. Zekai Şen Tıklayınız.

Bağırsak Mikroplarının Beslenme İle İlişkisi Ve Güncel Hastalıklar - Prof. Dr. Yüksel Altuntaş Tıklayınız.

Türkiye’nin Ulusal Sağlık Akreditasyon Çalışmaları - Prof. Dr. Mustafa Berktaş Tıklayınız.

Anadolu’da Bir Tıp Fakültesinde Dekan Olmak - Prof. Dr. Şaban Şimşek Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ve Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Yeni Dönem - Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı Tıklayınız.

Gelecekte Eğitimci Olmayı Hedefleyen Genç Hekimlere 10 İpucu - Dr. Ahmet Murt Tıklayınız.

Osmanlı Döneminde Balkanlarda Sağlık Hizmetleri - Prof. Dr. Mehmet İpşirli Tıklayınız.

Sağlıkta Şiddetin Tarihçesi - Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç Tıklayınız.

Göz Hekimliği Tarihimizden Bir Kesit - Halûk Perk Tıklayınız.

Marko Paşa’nın Hayat Öyküsü - Prof. Dr. Sefa Saygıl Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 15:54Son Güncelleme Tarihi: 17/05/2024 - 13:44