Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 32. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 32. Sayısı İçin Tıklayınız.

Ülkemizde Sağlık Bilimlerinde Bilimsel Araştırmalar Ve Beklentiler - Prof. Dr. Ahmet Gül Tıklayınız.

Türkiye’de Son 10 Yılda Bilimsel Alanda Gelişmelere Genel Bakış - Prof. Dr. Mustafa Bakır Tıklayınız.

Sağlık Politikaları Ve Ar-Ge - Prof. Dr. Mehveş Tarım Tıklayınız.

Tıp Ve Sağlık Eğitiminde Yeni Bir Model: Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi- Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu Tıklayınız.

Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi - Prof. Dr. Muhammet Güven Tıklayınız.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Bünyesinde Ulusal Kanser Enstitüsü Ve Dünya Örnekleri Kıyaslaması - Doç. Dr. Murat Gültekin Tıklayınız.

Akademisyenlerin Özlük Hakları Ve Tıp Fakültelerine Yansımaları- Prof. Dr. Muzaffer Şeker Tıklayınız.

Zekai Şen: Bir Ülkede Bilim Akademisyenlerin Tekelindeyse O Ülke Gelişemez! Tıklayınız.

“Sağlıkta Dönüşümün Talihsiz Bir Savunması” Başlıklı Yazıma Gelen Eleştirilere Cevap - Prof. Dr. Hasan Yazıcı Tıklayınız.

Türk İlaç Sektörü Global Güç Olmasını Sağlayacak Potansiyele Sahip - Osman Kara Tıklayınız.

Obezleşen Kentler - Dr. S. Kenan Şahin Tıklayınız.

“Yaşlanan Türkiye”Ye Sağlık Politikası Üretmek - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Travay Dönemindeki Ebelik Mesleğinin Keyifli Doğumu - Yrd. Doç. Dr. Filiz Okumuş Tıklayınız.

Göç Ve Enfeksiyonlar - Prof. Dr. Recep Öztürk Tıklayınız.

Hekimin Takdir Yetkisi: Nereye Kadar? - Prof. Dr. Osman E. Hayran Tıklayınız.

Hasta Güvenliği: Değişen Paradigma - Prof. Dr. H. Erdal Akalın Tıklayınız.

Hasta Güvenliği Ve Komplikasyonlar - Prof. Dr. Mustafa Altındiş Tıklayınız.

İstanbul’daki Vakıf Üniversitelerinde Lisansüstü Sağlık Eğitimi - Prof. Dr. Nesrin Emekli Tıklayınız.

Biyomedikal Mühendisliği Türkiye’de Nereye Gidiyor? - Yrd. Doç. Dr. Nihan Yönet Tanyeri Tıklayınız.

Sağlık Hukukunda Aydınlatılmış Rıza - Uğur Şimşek Tıklayınız.

Hasta Ve Sağlık Çalışanları Gözünden Son Günler İçin Son Sözler, Son Görevler - Yrd. Doç. Dr. Sibel Doğan Tıklayınız.

Günahsız Suçlu, Günahkâr Kötüler - Lokman Ayva Tıklayınız.

Arel-Ezgi Ses Sistemi Üzerine Bir Eleştiri - Doç. Dr. Hanefi Özbek Tıklayınız.

Pandora’nın Kutusu Ne Zaman Açıldı? - Prof. Dr. Akif Tan Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 15:20Son Güncelleme Tarihi: 28/05/2024 - 10:44