Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 39. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 39. Sayısı İçin Tıklayınız.

Bilgisayar Mimarisinden Hastane Mimarisine - Yrd. Doç. Dr. İlker Köse Tıklayınız.

Sağlıklı Mekânlar, Sağlıklı Çevre Ve Biyolojik Mimari - Prof. Dr. Attila Dikbaş Tıklayınız.

Sağlık Mimarisinde Yeni Yaklaşımlar - Yrd. Doç. Dr. Pelin Karaçar Tıklayınız.

Sürdürülebilir Hastaneler - Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten Tıklayınız.

Sağlık Yapılarında Kalite Kavramı - Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner Tıklayınız.

Engellinin Gözünden Hastane - Lokman Ayva - Melda Terlemez Tıklayınız.

Hastanelerde Erişilebilirlik - Halis Kuralay Tıklayınız.

Sağlık Yapılarında Tasarımcının Sorumluluğu - Yrd. Doç. Dr. Yiğit Beşlioğlu Tıklayınız.

Sağlık Yapıları: Yeni Sözleşmeler - Prof. Dr. Ayşe Zeynep Sözen Tıklayınız.

Mimar Gözüyle Şehir Hastaneleri - Banu Doğan - Didem Bahar - Melda Aydan Tıklayınız.

Medikal Tasarım Sektörünün Bugünü Ve Geleceği: Öne Çıkan Tasarımlar - Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu - Yrd. Doç. Dr. Berrak - Karaca Şalgamcıoğlu Tıklayınız.

İş Sağlığı Ve Güvenliği Açısından Binalarda Sağlık Ve Güvenlik Önlemleri - Zekeriya Çelik Tıklayınız.

Süleymaniye Darüşşifasında Eğitim-Sağlık Kurgusu Üzerine Bazı Tespitler - Yrd. Doç. Dr. Gülhan Benli Tıklayınız.

Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi - Prof. Dr. Yüksel Altuntaş Tıklayınız.

Mekteb-İ Tıbbiye-İ Şâhâne - Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç Tıklayınız.

Prof. Dr. Talip Alp: Üniversitelerimize Misyon Yüklenmeli; 200 - Üniversite Sadece Diploma Mı Dağıtacak! Tıklayınız.

Sağlık İçin Yönetişim Ve Klinik Yönetişim - Prof. Dr. Osman E. Hayran Tıklayınız.

Dünyada Ve Ülkemizde Sağlık Mesleklerinin Geleceği - Prof. Dr. Haydar Sur Tıklayınız.

Aile Hekimliğinde Yeni Model Önerileri - Doç. Dr. Nurhan Meydan Acımış Tıklayınız.

İç Hastalıkları Uzmanlığı Eğitimi Analizi (1): Abdtürkiye Karşılaştırılması - Dr. Ahmet Murt Tıklayınız.

Diş Çürüklerinin Sağlığa Ve Ekonomiye Yükü - Dr. Ömer Ataç - Neslihan Ataç - Doç. Dr. Mustafa Taşdemir Tıklayınız.

Hastanelerde Nesnelerin İnterneti - Akın Altunbaş Tıklayınız.

Migren Yahut “Dişil Maraz” - Dr. Mine Hanoğlu Tıklayınız.

Yaşlanma, İhtiyarlama Ve Doğal Ölüm - Prof. Dr. Şinasi Özsoylu Tıklayınız.

Liderliğe Arketipler Ve Erdemler Yaklaşımı - Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çırpan Tıklayınız.

Osmanlı’nın Kudüs’e Sağlık Alanında Hizmetleri - Prof. Dr. Mehmet İpşirli Tıklayınız.

Telepati: 5 Duyunun Ötesinde 6. Hatta 7. Duyu Var Mı? - Fadime Çadırcı - Prof. Dr. Lütfü Hanoğlu Tıklayınız.

Zamanın Uzayda Işıkla Dansı - Prof. Dr. Akif Tan Tıklayınız.

Jon Değil, John Snow! - Dr. Ömer Ataç Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 15:40Son Güncelleme Tarihi: 20/05/2024 - 10:31