Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 50. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 50. Sayı Tıklayınız.

Ar-Ge Seferberliğinden Sağlıkta Bağımsızlığa - Selin Arslanhan - Prof. Dr. Banu Onaral Tıklayınız.

Sağlıkta Ar-Ge Alanında Sorunlar Ve Engeller - Prof. Dr. İsmail Tayfun Uzbay Tıklayınız.

Teknoloji Transferi Ve Sanayinin Millileşmesi - Prof. Dr. Talip Alp Tıklayınız.

Nanoteknolojinin Önemi - Dr. Volkan H. Özgüz Tıklayınız.

Tıp Mühendisliği: Klinik İnovasyonun İlk Durağı - Prof. Dr. Ata Akın Tıklayınız.

Üniversite Sıralamalarında Ar-Ge, Bilgi-Teknoloji Transferi, Girişimcilik Ve Şirketleşmenin Yeri - Prof. Dr. Recep Öztürk Tıklayınız.

Sağlık Alanında Teşvikler Ve Etkileri - Ali Şengel Tıklayınız.

Sağlıkta Yüksek Teknoloji Ve Yapay Zekâ - Dr. Şuayip Birinci Tıklayınız.

Türkiye Ve Dünyada Üniversite-Sanayi İş Birliklerinin Gelişimi - Dr. Alp Eren Yurtseven Tıklayınız.

Sağlık Alanındaki Ar-Ge Merkezleri, Yeni Hedefler Ve Girişimcilik - Özerk Şener Tıklayınız.

Sağlık Sektöründe İnovasyon Ve Yatırımlara Global Bakış - Türkay Ufuk Eren Tıklayınız.

Teknolojinin Üç Atlısı: Ar-Ge, İnovasyon, Patent - Safiye Soyupak Tıklayınız.

Sanayide Doktoralı Çalışanlar - Dr. Öğr. Üye. Rüştü Uçan-Dr. Öğr. Üye. Müge Ensari Özay Tıklayınız.

Bir Bilim İnsanının Çileli Ve İnovatif Yolculuğu - Prof. Dr. Fuat Akpınar Tıklayınız.

Bir Başarı Hikayesi: İtü Arı Teknokent - Doç. Dr. Deniz Tunçalp Tıklayınız.

Araştırmacı Hekim Gözüyle Beyin Göçü - Prof. Dr. Abdülkadir Ömer Tıklayınız.

Hayata Bir Çocuk, Bir Çocuğa Hayat - Prof. Dr. Bekir Sıddık Binboğa Yarman- Dr. Tayfun Acarer- Dr. Öğretim Üyesi İnci Zaim Gökbay Tıklayınız.

Üniversite- Sanayi İş Birliğinde Öğrenilmiş Dersler - Mert Çeliksoy Tıklayınız.

Prof. Dr. Serkan Topaloğlu:  - Bürokratik Yapı İçerisinde Vakit Kaybetmeden Politika Oluşturma Çabasındayız Tıklayınız.

‘Birinci Sınıf Üniversitenin Önemi Ve Özellikleri - Prof. Dr. Cafer Marangoz Tıklayınız.

Sağlık Okuryazarlığı İnşasında Oyunlaştırma - İrem İçin Tıklayınız.

Nükleer Santral Projeleri, Çernobil Ve Kanser Tartışmaları - Prof. Dr. Zeki Bayraktar Tıklayınız.

Cerrahpaşa’da Kırk Yıl Önce Öğrencilik Yıllarım - Dr. Selahattin Semiz Tıklayınız.

“Ben İnsan Değil Miyim?” Dehumanizasyon Ve Yaşam Sonu Döneme Yansımaları - Dr. Öğr. Üye. Sibel Doğan Tıklayınız.

Hasta Ve Hekimlerin Efsanesi: İnsülin Direnci - Prof. Dr. Yüksel Altuntaş Tıklayınız.

“Tam İyilik Hâli” Mümkün Mü? - Öğr. Gör. Dr. Ömer Ataç Tıklayınız.

Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Ve Sorunlar - Nesrin Özkaya Tıklayınız.

Doğa Bilimlerinin Felsefi Temelleri - Prof. Dr. Orhan Canbolat Tıklayınız.

Estetik Deneyimin “Bilişsel Sinirbilimi” - Uğur Polat Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 16:20Son Güncelleme Tarihi: 16/05/2024 - 14:24