‘Türkiye, deniz taşımacılığında hak ettiği konumda değil’

11.01.2018

Medipol Üniversitesinde düzenlenen “Lojistikte Deniz Yolu Taşımacılığı” başlıklı konferansta konuşan Stemar Denizcilik ve Gemi Kiralama Şirketi Sahibi Tülin Şendur, deniz yolu taşımacılığında öneml..

d

Medipol Üniversitesi Lojistik Kulübünün organize ettiği “Lojistikte Deniz Yolu Taşımacılığı” başlıklı program Kavacık Kuzey Kampüste yapıldı. Programa konuşmacı olarak Stemar Denizcilik ve Gemi Kiralama Şirketi Sahibi Tülin Şendur katıldı. Deniz yolu lojistiği ve brokerlik alanındaki bilgi ve deneyimlerini Medipol öğrencileriyle paylaşan Tülin Şendur, Türkiye’nin deniz taşımacılığı ticaretinde dünyada 18. sırada olduğunu belirtti. Ülkemizin potansiyel bakımından bulunduğu noktayı hak etmediğini savunan Şendur, Türkiye’nin stratejik konumu itibariyle uluslararası denizcilik arenasında ilk sıralarda olması gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 13:30