‘Sanatsal değeri olmayan filmlere gişede büyük ilgi var’

11.12.2017

Medipol Üniversitesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yeşilçam’ın duayen oyuncularından Yusuf Sezgin, günümüzde sanatsal değeri olmayan filmlerin gişede büyük başarı elde etmesinden yakındı.

84a-40d3-8761-3497d6be7221-yusufsezgin.jpg

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesinin organize ettiği “İyi Ki Doğdun Sinema’’ etkinliğine Türk Sinemasının duayen oyuncularından Yusuf Sezgin de katıldı. Güney Kampüste düzenlenen “Yeşilçam Sineması” başlıklı söyleşide konuşan Sezgin, teknolojinin gelişmesiyle beraber sinema seyircisinin de değiştiğini belirterek artık ödüllü filmlerin bile izlenmediğini söyledi. Yeşilçam döneminin seyircisiyle günümüz seyircisinin aynı olmadığını anımsatan Sezgin, günümüzde sanatsal değeri olmayan filmlerin gişede büyük başarı elde etmesinden yakındı. Günümüz sinema tekniklerinin tamamen değiştiğini belirten Sezgin, sinemaya ilgi duyan öğrencilere setlerde görev alıp kendilerini geliştirmelerini önerdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:34