İMÜFEST’17 için geriye sayım sürüyor

09.05.2017

Beklenen sağanak yağış nedeniyle Bahar Şenliğimiz Perşembe gününe ertelendi. Şenlikte Mustafa Ceceli ile birlikte ‘Geri Dön’, ‘Bütün Gece’, ‘Başka Bir Şey’ gibi hareketli şarkılarla adını duyuran g..

ba-Twitter_IMUFEST2017.jpg

Beklenen sağanak yağış nedeniyle Bahar Şenliğimiz bir gün ertelendi. 11 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan şenlik saat 17’de başlayacak. Alışveriş ve yiyecek stantları ile çeşitli oyun parkurlarının yer alacağı Bahar Şenliğinin sahne bölümünde ilk olarak Medipol öğrencilerinin Türk Müziği konseri olacak. Ardından ‘Geri Dön’, ‘Bütün Gece’, ‘Başka Bir Şey’, ‘Hacıyatmaz’, ‘Sana N’olmuş’, ‘Aslan Payı’ gibi hareketli şarkılarla adını duyuran genç popçu Betül Demir Medipol öğrencileri ile buluşacak. O gün başka bir programı olması nedeniyle Simge Sağın şenliğe katılamayacak. Betül Demir’in ardından gecenin finalinde Mustafa Ceceli sahne alacak. Ceceli; ‘Hastalıkta Sağlıkta’, ‘Unutamam’, ‘Emri Olur’, ‘Sultanım’, ‘Gül Rengi’, ‘Sevgilim’, ‘Hüsran’, ‘Aşk İçin Gelmişiz’ ve ‘Es’ gibi duygusal şarkılarını Medipol öğrencileri için seslendirecek. Alem FM’in canlı yayın yapacağı İMÜFEST’17’nin biletleri Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Sefa Çakan’dan temin edilebiliyor. 0531 929 21 86 numaralı telefondan da ulaşılabilecek biletler 20 TL’ye satılıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:07