Farabi Talks projesi Medipol Üniversitesi’nde başladı

11.01.2016

Sadece İngilizce konuşarak farklı alanlara ait deneyimleri öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen Farabi Talks projesi Medipol Üniversitesi’nde başladı.

Farabi_Talk.jpg

Daha önce farklı üniversitelerde gerçekleştirilen Farabi Talks projesi, Kavacık Kampüsünde gerçekleşen ilk eğitimle Medipol Üniversitesi’nde başladı. Farklı alanlara ait deneyimleri bir araya getirmeye hedefleyen proje ile davet edilecek konuşmacılar uzman oldukları konularda öğrencilere İngilizce sunumlar yapacak. İlk etkinliğinde “Niçin en azından ikinci bir yabancı dil öğrenmeliyiz?” konusunun işlendiği proje, 1 Temmuz 2016 tarihine kadar her hafta Cuma günü 18:00-20:00 saatleri arasında C Blok Amfi 25’te yapılacak. İlk etkinlik kapsamında Medipol Üniversitesi Dil Okulu Genel Koordinatörü Murat Culduz’un konuşma yaptığı projede her hafta farklı bir konuk söz alacak. Etkinliklere katılmak isteyen akademik, idari personel ve öğrenciler, www.farabitalks.com adlı internet sitesinden kabul başvurusu yapacak. Konuşmacı olarak etkinliğe katılmak isteyenlerin ise http://goo.gl/forms/01gDObxWiy adlı linke başvuru yapmaları gerekiyor. Medipol Üniversitesi Dil Okulu Okutmanı Cihad Furkan Eliaçık’ın yürüttüğü projedeki tek kural ise İngilizce konuşmak.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:58