Medipol Ana Baba Okulu seminerleri tamamlandı

18.11.2015

Medipol Üniversitesi Ana Baba Okulu seminerleri, Prof. Dr. Seyhun Topbaş’ın verdiği son eğitimle tamamlandı.

3a-b77fa74bd6b8-Ana_Baba_Okulu_Son_Gun.JPG

Alanında uzman akademisyenlerin eğitimleriyle 3-17 Kasım 2015 tarihleri arasında Haliç Kampüsünde gerçekleşen Medipol Ana Baba Okulu seminerleri Prof. Dr. Seyhun Topbaş’ın verdiği son eğitimle tamamlandı. Seminerler anne babalara, gelişim süreci içinde olan çocuklarını daha yakından tanımayı ve onlarla daha iyi bir iletişime geçmeyi amaçladı. Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in koordinatörlüğünde düzenlenen seminerlerde bugüne kadar Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Bülent Şerbetçioğlu, Prof. Dr. Seyhun Topbaş, Doç. Dr. Arzu Yükselen, Yrd. Doç. Dr. Asiye Kocatürk ve Yrd. Doç. Dr. Cem Köylüoğlu ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oya Özkardeş tarafından eğitimler sunuldu. Seminer sonunda salondakilere katılım belgeleri verilirken, Prof. Yavuzer eğitimci akademisyenlere de plaketlerini takdim etti. Medipol Ana Baba Okulu Seminerlerinin ikincisinin 2016 yılı Nisan ayında Kavacık Kampüsünde yapılması planlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:56