Dr. Karaca, Genç Araştırmacı İkincilik Ödülü’ne layık görüldü

28.10.2015

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Karaca, 31. Ulusal Kardiyoloji Kongresi’nde sunduğu çalışması ile Genç Araştırmacı İkincilik Ödülüne la..

358553535ba-Oguz_Karaca_Kardiyoloji.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Karaca, Türk Kardiyoloji Derneği’nin Antalya’da düzenlediği 31. Ulusal Kardiyoloji Kongresi’ne katıldı. 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen kongrede Karaca, kalp pili tedavisi ile ilgili yaptığı çalışması ile Prof. Dr. Remzi Özcan TKD Genç Araştırmacı İkincilik Ödülü’ne layık görüldü. Karaca’nın Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bilal Boztosun ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fethi Kılıçaslan ile birlikte yürüttüğü çalışması kongrede ayrıca En İyi Sözlü Bildiri Birincilik Ödülü’nü aldı. Karaca, çalışması ile kalp pili tedavisi sonrasında EKG’de gözlenen değişikliklerin, kalp ritmi ve takipteki mekanik bozukluklar ile ilişkili olduğunu ortaya koydu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:42