Medipol Odyoloji’ye birincilik ödülü

29.05.2024

Odyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu, Arş. Gör. Furkan Büyükkal, Öğr. Gör. Seher Yılmaz ve Öğr. Gör. Caner Yatmaz’ın yer aldığı ekibin sözlü bildirisi, '11. Ulusal Nörotoloji' ve '13. Koklear İmplantasyon Odyoloji' kongrelerinde 40 bildiri arasından birinci seçildi.

odyoloji

Otoloji Nörotoloji Derneği tarafından Muğla’da düzenlenen ‘11. Ulusal Nörotoloji’ ve ‘13. Koklear İmplantasyon Odyoloji’ kongreleri sona erdi. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü’nden akademisyenlerin katıldığı kongrelerde sözel bildiriler ve poster bildirileri de gerçekleştirildi. Odyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu, Arş. Gör. Furkan Büyükkal, Öğr. Gör. Seher Yılmaz ve Öğr. Gör. Caner Yatmaz ile Yeditepe Üniversitesinden Doç. Dr. Alev Cumbul’un yer aldığı ekibin sözlü bildirisi 40 bildiri arasından birinci seçildi. Şerbetçioğlu, Büyükkal, Yılmaz, Yatmaz ve Cumbul, “Gürültüye Maruz Bırakılan Ratlarda Piknogenol Kullanımının Etkilerinin Odyolojik ve Histopatolojik Olarak Gösterilmesi” başlıklı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 29/05/2024 - 13:07