Öğrencimiz Şevval Kaynak, en iyi film ödülünü kazandı

03.06.2024

Görsel İletişim Tasarımı son sınıf öğrencisi Şevval Kaynak ve Oğuzhan Kara’nın birlikte yönettiği “Uşak” filmi, Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması’nda en iyi film ödülüne layık görüldü.

samsung

Samsung Türkiye’nin düzenlediği Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması’nda kazananlar belli oldu. İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı son sınıf öğrencisi Şevval Kaynak ve Oğuzhan Kara’nın birlikte yönettiği ve beş dakika süren “Uşak” filmi ‘Üniversite Kategorisi’nde büyük ödüle layık görüldü. Kaynak ve Kara, iki etaplı yarışmanın ilk ayağında bir dakikalık “Rutin” filmiyle 1000 kişi arasından ilk 5’e kalmıştı. Öğrencimiz Kaynak, “Rutin” filminde yönetmenliğin yanı sıra oyunculuğu da üstlenmişti. Geleceğin yönetmenlerinin keşfedilmesine destek olan yarışmanın jüri üyeliğini ise Gülse Birsel, Melikşah Altuntaş, Büşra Pekin, Kıvanç Sezer, Murat Azdemir, Aşkın Baş Yıldız ve Cihad Baytüre’den oluşan 7 kişilik bir heyet üstlendi. Genç Yönetmen Kaynak ve Kara’nın ödüllü kısa filmleri yakın zamanda Samsung Türkiye’nin YouTube kanalından izlenebilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 04/06/2024 - 11:21