Alkin: Rusya, Türk gıda ürünlerine ihtiyaç duyacak

02.12.2015

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, ABD ve Avrupa’nın uyguladığı ambargo nedeniyle Rusya’nın Türkiye’nin yaş sebze-meyve ürünlerine ihti..

-bf5f-82fea7a51037-Kerem_Alkin_NTVPARA.jpg

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, NTV’de Türkiye ve Rusya arasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Kırım’ı ilhak etmesinden dolayı ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya ambargo uyguladığını ifade eden Alkin, bu sebeple Rusya’nın Türkiye’nin yaş sebze-meyve ürünlerine ihtiyaç duyacağını söyledi. Alkin, geçtiğimiz aylarda Mısır’da düşen ve 224 Rus vatandaşının hayatını kaybettiği uçak kazası olayının, Rusya’nın Türkiye’ye karşı sert politikalar izlemesine neden olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:34