Sinpaş Genel Müdürü’nden Medipol öğrencilerine tavsiyeler

09.11.2015

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Medipol Üniversitesi öğrencilerine iyi bir yönetici olabilmek için yapmaları gerekenler konusunda tavsiyelerde bulundu.

aa2620c7-6f8a-4860-930a-87c9c817912a-Sinpas_Haber_Pelin_Vardarlier.jpg

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik Medipol Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in Sağlık Yönetimi 2. sınıf öğrencilerine verdiği derse katılan Çelik, iyi bir yönetici olabilmek için yapılması gerekenler konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Çelik, öğrencilere en az 1 yabancı dil bilmelerini, yenilikçi ve vizyoner olmalarını söyledi. Planlama yapmanın ve hedefleri belirleyip bu yolda ilerlemenin önemine değinen Çelik, üst kademelere ulaşabilmek için en alt kademeden başlayıp işi iyi öğrenmek gerektiğini belirtti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ders, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:30