Ebelik öğrencileri meslek yemini etti

05.06.2024

Güney Kampüs’te düzenlenen törende ebelik öğrencileri meslek yemini etti.

1e

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından sempozyum düzenlendi. Güney Kampüs’te gerçekleştirilen sempozyumda 242 kişiden oluşan ebelik öğrencileri meslek yemini etti. Törene Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üye. Asiye Kocatürk ve Medipol Mega Üniversite Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Meryem Kapancı başta olmak üzere akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katılım gösterdi. Törende açış konuşmasını gerçekleştiren Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üye. Asiye Kocatürk, ebelik bölümü olarak bugüne kadar 754 mezun verdiklerini söyledi. Ebelik eğitiminin ekip işi olduğunu kaydeden Kocatürk, Medipol’ün sağlık tarafında güçlü olmasının eğitim kalitesini artırdığını ifade etti. Kocatürk, şöyle dedi: “Yaşanan pandemi ve deprem gibi olumsuzluklara rağmen çok iyi eğitim aldınız. Mesleki olarak çok iyi yetiştiniz. Türkiye’de 84 tane ebelik bölümü var. Siz bu anlamda güçlü sağlık alt yapısına sahip Medipol’den mezun olmanın avantajlarını meslek hayatınız boyunca hissedeceksiniz. Bizler her zaman buradayız, ihtiyacınız olduğunuzda yanınızdayız. Ama unutmayın ki eğitim hayat boyu devam eden bir serüven. Bu anlamda eğitiminizi çalışırken de ihmal etmeyin. Mesleğinizdeki gelişmeleri yakından takip edin. Son olarak sizlerin yetişmesinde emeği olan herkese minnettarım, onlara teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun, meslek yaşamınız başarılarla dolsun.”

Son Güncelleme Tarihi: 05/06/2024 - 13:46